Dineke Gast

Dineke Gast heeft in 1981 haar studie fysiotherapie afgerond in Enschede. Daarna heeft ze de cursus manuele therapie Marsman gevolgd en in de loop der jaren diverse bijscholingen in de fysiotherapie, zoals: ontspanningstechnieken, bekkenproblematiek, medical taping en mobiliserende technieken vlgs. Mulligan.

Ze studeerde acupunctuur in Haarlem (Anglo Dutch Institute for Oriental Medecine), waar ze in 1988 cum laude afgestudeerd is. Daarna heeft ze diverse praktijkstages in Beijing (China) gevolgd.

Na de studie acupunctuur, heeft ze in 1991 de studie Chinese Kruidengeneeskunde aan het Anglo Dutch Institute for Oriental Medecine succesvol afgerond.

Daarnaast is ze als docent verbonden aan de opleiding voor acupunctuur TCM academie Nederland (www.tcma.nl) en is lid van de Nederlandse Vereniging voor acupunctuur (NVA). Dit lidmaatschap is voor de meeste zorgverzekeraars een voorwaarde voor vergoeding. Kijk voor de exacte voorwaarden even in uw eigen polis.

Zoals elk NVA lid, ben ik aangesloten bij de klachtencommissie alternatieve behandelwijzen (KAB). Zijn er klachten over mij of over mijn praktijk, dan hoor ik dat graag persoonlijk van u, maar u kunt zich ook wenden tot http://www.kab-klachten.nl/ (Brochure klachtenprocedure 2017).

Alle rechten voorbehouden
Copyright 2011 - 2024 Fysioplus
Privacy Policy

Fysioplus Almelo
Anemoonstraat 68
7601 CM Almelo

Contact
T: 054 6824284
E: fysioplus@online.nl