Nieuws

 

Uw fysiotherapeut is in beweging!

 

Medio oktober -begin november wordt het gezondheidscentrum “De Kolk”in gebruik genomen.

Het is een centrum waar naast huisartsen en apotheek heel veel andere disciplines een plek hebben gevonden. Naast fysiotherapie bijvoorbeeld ook ergotherapie, logopedie, podotherapie, maar ook de geestelijke gezondheidszorg en buurtzorg.

Wij vinden dat we daar als Fysioplus ook een aandeel in moeten hebben. Daarom nemen we daar als praktijk 1 kamer van de 6 fysiotherapiebehandelkamers in gebruik.

En.. we blijven natuurlijk ook aan de Anemoonstraat!! Onze patiënten hebben dan de keus waar ze behandeld willen worden (in zover dat mogelijk is).

Er is door alle veranderingen ruimte in ons praktijkpand vrij gekomen. Wij zijn blij dat onze collega Evert Hemmink van fysiotherapie “De Roskam” de vrijgekomen ruimte gaat benutten. Hij verlaat de locatie aan de Deldensestraat waar hij 30 jaar heeft gewerkt en verplaatst zijn praktijk met zijn patiënten naar ons pand.  Naast algemeen fysiotherapeut is Evert ook manueel therapeut en hij kan deze dienst ook aan de patiënten van Fysioplus aanbieden. Op deze manier wordt ons aanbod naast algemene fysiotherapie,acupunctuur en Feldenkrais uitgebreid met manuele therapie.

Voor onze trouwe patiënten betekent dit dus een uitbreiding van de mogelijkheden binnen de vertrouwde Fysiopluspraktijk.

 

Alle rechten voorbehouden
Copyright 2011 - 2016 Fysioplus
Realisatie door: Marc Kuiper

Fysioplus Almelo
Anemoonstraat 68
7601 CM Almelo

Contact
T: 054 6824284
E: fysioplus@online.nl